Golfballen bedrukken bij Maxilia

We gaan geregeld op team uitje in het bedrijf. We doen van alles, maar na wat rondvragen merkte ik op dat de meeste teamleden het het leukst vinden om een dagje te gaan golfen. We hebben dit al meerdere malen gedaan en ik moet bekennen dat ik er ook altijd veel plezier aan beleef. Naast het spel, heb je tussendoor veel tijd om met elkaar te kletsen, elkaar een beetje op persoonlijk vlak te leren kennen. En daarna is er natuurlijk altijd een leuk etentje en een borreltje. Kortom, erg leuk. Volgens mij vonden de teamleden het juist zo fijn dat het zo flexibel en moeiteloos gaat. Voorheen hadden we dus ook bedrijfsuitjes met echt opdrachten, om te bonden met elkaar, maar dat viel dus minder in de smaak. Omdat de druk er dan zo opzit denk ik. Enfin, het gaat er om dat we golfen dus allemaal het leukste vinden. Bij Maxilia is het mogelijk om deze ballen te bedrukken!

51585_golfbal

Maxilia en golfballen

Nu kwam ik dus een bedrijf tegen, waar je allerlei producten heb waar je je bedrijfslogo op kan laten drukken. En toen zag ik ook dat ze golfballen hadden. Dat deed mijn hart natuurlijk sneller kloppen. Nu zit ik erover na te denken om een soort bedrijfsgolf team te maken, en dat we één keer in de maand de tijd nemen om weer lekker te gaan golfen, met: onze eigen golfballen. Ik vind het altijd erg belangrijk dat de teamleden plezier hebben in het werk, en buiten het werk om. Ik denk dat dit echt het belangrijkste is.

Naamloos