Wat zijn de kosten van het bestellen van condooms?

Tegenwoordig weten de meesten wel al dat het mogelijk is om condooms online te bestellen. Dat brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo hoef je je deur niet uit te gaan en is het aanbod online groter dan in fysieke winkels. Er zijn dus voldoende redenen om condooms online te kopen. Maar hoeveel kost dit eigenlijk? Is het duurder, of misschien juist goedkoper dan condooms kopen in een fysieke winkel? In dit artikel wordt hierop ingegaan. Lees dus snel verder voor meer informatie!

Condoom prijzen: online en in de winkel 

Wil je condooms online bestellen, dan is de prijs van condooms een van de dingen waar je natuurlijk op wilt letten. Je wilt niet te duur uitkomen. Wanneer je condooms online gaat kopen, kom je over het algemeen wel goedkoper uit. Dat heeft de volgende redenen:

  • Online kun je gebruik maken van acties en kortingscodes om voordeliger uit te komen. Dit is in een winkel minder vaak het geval.
  • Webshops komen vaker met tijdelijke prijsverlagingen dan fysieke winkels.
  • Het aanbod condooms is online groter. Je kunt allerlei soorten en merken condooms vinden, waardoor de kans dat je goedkoper uitkomt groter is.
  • Je hebt online in webshops meer tijd om te vergelijken. Dat betekent dat je beter op prijs kunt vergelijken en dus eenvoudiger voordeliger uitkomt. 

Wanneer het bovenstaande wordt gecombineerd met andere voordelen van condooms online bestellen (zoals het gemak en de anonimiteit), is het logisch dat men steeds vaker condooms in een webshop aanschaft. Aangezien het aanbod in webshops groter is, kun je er ook voor kiezen om voor specifieke goedkope condooms te kiezen. Lees verder voor meer uitleg over zulke condooms.

Goedkope condooms

Ben je in het specifiek op zoek naar goedkope condooms? Dit kan meerdere redenen hebben. Als je veel seks hebt, is het logisch dat condooms op een gegeven moment een ware kostenpost worden. Dan is het toch interessant om te kijken naar goedkopere opties. Een andere mogelijkheid is dat je gewoonweg niet teveel wilt uitgeven aan condooms. 

Hoe dan ook, gelukkig kun je online altijd goedkope condooms kopen. Dit zijn dan condooms van merken die condooms over het algemeen wat goedkoper aanbieden. Voorbeelden hiervan zijn condooms van Pasante en Ryder. 

Dat een condoom wat goedkoper is, betekent niet per definitie dat de kwaliteit slecht is. Zolang ze een keurmerk hebben die in Nederland wordt geaccepteerd, zit je goed op het gebied van veiligheid. Dat een merk dan goedkopere condooms aanbiedt, kan een aantal redenen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van andere grondstoffen, lagere marketingkosten (waardoor condooms goedkoper kunnen worden aangeboden) en een goedkopere productie. Zo kun jij eenvoudig online goedkope condooms kopen!